• Nattergalen

250 gram 

Vores klassiske blend er sammensat af kaffe fra Brasilien, Colombia og Indonesien, som giver en fyldig aroma med en dejlig let frugtighed og lang skøn eftersmag.

Kaffen fra Brasilien kommer fra regionen Cerrado Mineiro og er dyrket 1000-1200 moh. Kaffen har en sødmefyldt karakter, hvilket skyldes forarbejdningsmetoden natural. Smagsnoterne er mandel, tørret frugt og en behagelg eftersmag af tør kakao. Læs mere om vores brasilianske kaffe her. 

Den colombianske kaffe kommer fra regionen Huila og er dyrket 1800-1900 moh. Forarbejdningsmetoden er vasket, hvilket giver kaffen en ren og syrlig smag. Læs om vores kaffe fra Colombia.

Vores indonesiske kaffe kommer fra den vestlige del af Sumatra, og er dyrket 1200-1500 moh. Forarbejdningsmetoden wet hulled giver dette blend intensitet. Kaffen har en lav syrlighed og med noter af valnød samt krydderier. Bliv klogere på vores indonesiske kaffe. 

Og så bruger vi kun 100% rene råvarer hos Holy Bean.

Hos Holy Bean tror vi på kvalitet og de gode rene råvarer. Vi rister alle vores kaffer på det lille hyggelige mikroristeri på Vestfyn, og dette blend er mellemristet for at opnå en god krop. Vores certificerede rister Sine Klejs Gren arbejder ud fra principper som grundighed, fordybelse og altid med stor respekt for håndværket lige fra farmerens erfarne hånd til ristning og brygning.

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!
   Dårlig           God
Captcha

Nattergalen

  • Produkt Kode:kaffe
  • Tilgængelighed:På Lager
  • 70,00 DKK


Tilgængelige Optioner