• Colombia Huila

250 gram

En behagelig frugtig kaffe med en mild aroma samt smagsnoter af mørk karamel. 

Vores kaffe fra Huila i Colombia kendetegnes ved at være en behagelig kaffe med en mild aroma. Kaffen er let frugtig og har smagsnoter af mørk karamel.

Der er ikke mange kaffeproducerende lande, der er mere populær end Colombia, og regionen Huila er landets største kaffeproducent. Et smukt og bjergrigt område i den sydvestlige del af Colombia. Huila er kendetegnet ved at producere virkelig god kaffe og jævnligt produceres der vinder-lots i konkurrencen Cup of Excellence fra netop dette område.

Vores kaffe fra Colombia kommer fra Huila og er dyrket 1800-1900 moh. Forarbejdningsmetoden er vasket, og det er med til at give kaffen den karakteristiske rene og syrlige smag.

Og så bruger vi hos Holy Bean kun 100% naturlige råvarer.

Vi tror på håndværket og de gode kvaliteter fra farmerens hånd til den perfekte ristning og brygning.

Kaffen er ristet i vores eget mikroristeri på Vestfyn og har en mere klassisk risteprofil. Det vil sige, at den er mellemristet, hvilket giver kaffen mere krop og dybde. Alle vores kaffer ristes af vores certificerede rister Sine Klejs Gren. Sine er en af de få kvindelige certificerede ristere i Danmark, og indsigt, fordybelse og grundighed kendetegner Sine og hendes måde at tilgå kaffen og dens komplekse univers.

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!
   Dårlig           God
Captcha

Colombia Huila

  • Produkt Kode:kaffe
  • Tilgængelighed:På Lager
  • 70,00 DKK


Tilgængelige Optioner