• Tommelise

250 gram

En let espresso med mild aroma af sød marcipan samt smagsnoter af bittersød mørk chokolade.

Vores espresso blend Tommelise er sammensat af kaffe fra Brasilien og Colombia. Kaffen fra Brasilien bidrager især med fylde og sødme fra Brasilien, mens vores kaffe fra Colombia tilføjer syrlighed og frugtige noter.

Kaffen fra Brasilien kendetegnes ved at være rund og fyldig med en god krop. Den har smagsnoter af mandel, tørret frugt og eftersmag af tør kakao. Vores brasilianske kaffe dyrkes 1000-1200 moh. og forarbejdningsmetoden er natural, hvilket giver krop og en sødmefyldt karakter. 

Vores colombianske kaffe er en behagelig frugtig kaffe med en mild aroma. Kaffen er let frugtig og har smagsnoter af mørk karamel. Colombia er et af de mere populære kaffeproducerende lande og området Huila er landets største kaffeproducent. Regionen er kendt for at producere en masse god kaffe med regelmæssige vinder-lots i konkurrencen Cup of Excellence. Kaffen er dyrket 1800-1900 moh og selve forarbejdningen er vasket. Det giver den mere karakteristiske rene og syrlige smag til kaffen. 

Vores espresso blend er sammensat af netop Brasilien og Colombia for at opnå en fyldig espresso med lav bitterhed.

Og så bruger vi hos Holy Bean kun 100% naturlige råvarer.

Vi tror på håndværket og arbejder hver dag for at forfine det. Alle vores kaffer er ristede af vores certificerede rister Sine Klejs Gren og sammen med jer deler hun passionen for kaffe og lysten til at gå på opdagelse i kaffens komplekse univers.

Kaffebønnerne til dette blend er af kvaliteten premium.Premium er en forholdsvis høj kvalitet, når vi snakker kaffe. Den ligger over almindelige standard som vi kender fra supermarkeder og under speciality som vi kender fra kaffebarer.

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!
   Dårlig           God
Captcha

Tommelise

  • Produkt Kode:kaffe
  • Tilgængelighed:På Lager
  • 85,00 DKK


Tilgængelige Optioner